Picture
Am gasit o super idee pe blogul Petrei  despre cum să reușești să ai mai mulți cititori. Chiar acum eu mă confrunt cu acest lucru. Fiindcă blogul e nou-născut momentan nu am vizitatori și nici comentarii. Îmi place foarte tare această inițiativă și o susțin și eu la rândi-mi.  Dacă doriți mai mult informații și vreți să faceți și voi parte din Party Link, vizitați blogul Petrei (link mai sus) unde ea a trecut toate detaliile despre cum puteți lua parte la această petrecere și ce inseamnă mai exact.

Ba mai mult, fiindcă le susțin și eu pe fete, voi trece și eu lista participanților până în acest moment. (Eu sunt numărul 25 :)))

 Lista blogurilor participante :

   1. Claudia: Ciocolata cu Zahar: Blog despre stil de viata, alimentatie,retete, recenzii
   2. AnytaGyo: AnytaGyo's Make up: Blog despre make-up & beauty
   3. Lorena : Lorena's Blog: Blog despre make-up & beauty
   4. Polly Lena : Petite Nounours: Blog despre stil de viata & beauty
   5. Chikc Thrift : Chick Thrift: Fashion blog
   6. Mada : Nails by Mada: Blog despre Nail Art & Ingrijirea Unghiilor
   7. Yarina : Make-up.."Beauty is in the Eye of the Beholder": Blog despre Make-up & Fashion
   8. Alisa Mos: Beauty Trend & Lifestyle: Blog despre Make-up, Reviews Haul & Fashion
   9. Ana: Ana: Blog Recenzii, Cosmetica
  10.Larisa: Blog Larisa Duta: Blog Beauty, Reviews Tinute si Altele 
  11.Andreia_vd: Deyuttza's Blog: Blog despre Nail-art, Reviews, Fashion
  12.Alina: Alina's Blog: Blog despre stil de viata, shopping
  13.Ramo: Blue Roses: Blog dedicat accesoriilor si cosmeticelor
  14.Carmen: IAmCarmenFlower: Blog de frumusete,sanatate,stil de viata, fashion
  15.Miha4sora: Celebrity Portraits in my eyes: Blog cu portrete ale celebritatilor, retete
  16.Blogulpandorei: Blogul Pandorei: Blog de review-uri, beauty si ingrijire
  17.Oana: Printre Oje si Sclipici: Blog de frumusete
  18.Maya: Maya Beauty Make-up: Blog Make-up & Beauty
  19.Black Cat: Black cat's beauty blog: Blog Beauty si Lifestyle
  20.Laly: From Laly With Love: Blog despre intamplari din viata, review, cosmetice
  21.Gabriela: Gabriela Popescu Moda si Frumusete: Blog despre, moda, frumusete,sanatate stil de viata
  22. Goth_Angel: Vany's Stuff: Blog Beauty review-uri, sfaturi
  23.Cristina: Sa Slabim impreuna!:Blog depre stil de viata, sport, mancare
  24.Alina Andreea: Venus Chic: Blog despre Nail Art, Stil de Viata & Beauty  25.   
  25.Ana: Cate un pic din fiecare: Blog despre viață, beauty, sănătate, frumusețe și stil de viață.

Sa aveti un week-end frumos!

Cu drag,

Ana


 

 
Îmi plac filmele. Foarte mult. Le prefer pe acelea care au un mesaj frumos. Ca cele de dragoste. Sau cele cu un puternic mesaj motivațional. Uneori mă uit la anumite filme doar pentru că joacă în ele actorii mei preferați. Numărul unu ar fi Will Smith. You got to adore this guy! I know I do! ;)) De asemenea iubesc și comediile romantice, dar acelea drăguțe, nu cele stupide, tipic americănești. Și să nu uit să spun că sunt mare fan al filmelor românești. Nu știu de ce, dar nu mă pot dezlipi de ecran când rulează un film de-al nostru românesc și mă bucur că avem actori de nouă generație care nu lasă să moară industria cinematografică românească, ba chiar ne mai fac și mândri pe la Cannes, Berlin și atâtea alte locuri pe unde le este recunoscută valoarea și sunt premiați ca atare.

Am vazut recent The Notebook. I know, silly me, e apărut din 2004 dar eu l-am văzut abia anul acesta. Și pot spune că a intrat în top 3 al filmelor mele preferate, alături de If Only  și Love Story și că vi-l recomand cu tărie. Dacă și voi credeți, ca și mine, în iubire fără sfârșit, vi le recomand pe toate trei. Dacă m-ați întreba, nu aș ști să vă spun care e pe locul întâi sau doi sau trei :)) Sunt toate pe primul loc, în top 3. :)) Are sens? Nu prea, așa mă gândeam și eu. Sunt filmele perfecte de urmărit cu împreună partenerii voștri, eventual toate trei o dată, dacă vă plac filmele de dragoste ne-siropoase și dacă aveți și suficiente șervețele în casă. Momentele emoționante le cer aproape. Nu spun mai multe, fiindcă nu vreau să dezvălui nimic, nimic. Vă las vouă plăcerea.


Am să mai spun doar ca mă fascinează de când mă știu imaginea idilică a bătrâneilor ce se plimbă mâna în mâna duminica în Cișmigiu. Mi se pare cel mai frumos lucru de privit, faptul că, după o viață întreagă de stat împreuna, de împărțit momente fericite și triste deopotrivă, mai gasesc la bătrânețe puterea acestui simplu gest, de a merge împreună de mână prin parc. Și i-am promis iubitului meu că și noi vom ajunge așa. Ba, mai mult, spre disperarea lui, îi reamintesc acest lucru de fiecare dată când ajungem în parc și zăresc câte o nouă pereche de moșneguți, purtători de iubire fără limite, fără bariere de timp sau vârstă, după cum îmi place să cred.


Cu drag,

Ana
 
 
Fericirea-i un lucru marunt
E o aripa care vibreaza
Fericirea-i un lucru mic
Un pitic, ce danseaza. "
                                                                                            Tapinarii 
Sunt o optimistă convinsă. Îmi plac lucrurile frumoase, îmi place să mă bucur de tot ce e în jurul meu, de familia mea, de lucrurile mărunte, de micile placeri de-ale noastre, ale sexului frumos, de fluturi, de zâmbete, de soare. Și îmi place să-i fac și pe ceilalți fericiți, să le ofer și lor motive să creadă că lumea e frumoasă și minunată și că încă mai sunt lucruri pe pământ care să te facă să meriți să traiești și să zâmbești.  Așa m-am apucat eu de scris aici. 

Citesc multe bloguri. Aș zice chiar foarte multe, dar n-aș vrea să exagerez, sunt convinsă că sunt multe fete care citesc bloguri ca și mine, indiferent de numărul lor. Sunt bloguri de beauty sau de sănătate, de do-it-yourself sau de shopping, de make-up și de modele pe unghii, de oameni frumoși care au ales să trăiască raw, de bebeluși și copiluți care zâmbesc virtual, prin intermediul mămicilor lor, de doctori, ba doi psihiatri chiar, pentru că expun povești de viață foarte frumoase sau mai puțin frumoase, dar pline de tâlc, de grădinarit și de povești de succes. Urmăresc oameni frumoși, de la care vreau sa "fur" cât pot din toate, câte un pic din fiecare, lucruri care să îmi faca mie, la rându-mi, viața mai frumoasă. Și citindu-i pe ei, am avut mereu impresia că, prin scris, aș putea să dăruiesc și eu altora din fericirea mea, din experiențele mele, așa cum sunt ele, frumoase sau mai puțin frumoase. Sunt un om simplu, deci nu am să scriu aici lucruri nemaiîntalnite, scriu pentru mine și pentru voi, daca doriți să îmi urmariți povestea. Viața, așa cum e ea pentru mine. De aceea am să scriu despre oameni și lucruri, despre vise și despre realitate, despre creme și rețete (să sperăm, ale succesului sau măcar cum să te ferești de eșec), despre zâne și balauri contemporani. Urmariți-mă în aventura asta frumoasă. 

Cu drag,

Ana
 
Picture
Blogul s-a născut din dorința de a nota parerile mele despre momente frumoase din viață care merită țintuite undeva pe o panoplie, lucruri pe care le-am încercat și care mi-au plăcut sau nu, lucruri frumoase care mi se întâmplă și oamenii pe care îi cunosc, viața, așa cum e ea, cu suișuri și coborâșuri, cu zâmbete și lacrimi și cu tot ce-i mai bun și mai frumos în ea. Par cam protocolara, dar asta doar pentru ca sunt la primul post, ne vom imprieteni si ne vom cunoaste mai bine împreună.

Cu drag,

Ana


Cate un pic din fiecare