Îmi plac filmele. Foarte mult. Le prefer pe acelea care au un mesaj frumos. Ca cele de dragoste. Sau cele cu un puternic mesaj motivațional. Uneori mă uit la anumite filme doar pentru că joacă în ele actorii mei preferați. Numărul unu ar fi Will Smith. You got to adore this guy! I know I do! ;)) De asemenea iubesc și comediile romantice, dar acelea drăguțe, nu cele stupide, tipic americănești. Și să nu uit să spun că sunt mare fan al filmelor românești. Nu știu de ce, dar nu mă pot dezlipi de ecran când rulează un film de-al nostru românesc și mă bucur că avem actori de nouă generație care nu lasă să moară industria cinematografică românească, ba chiar ne mai fac și mândri pe la Cannes, Berlin și atâtea alte locuri pe unde le este recunoscută valoarea și sunt premiați ca atare.

Am vazut recent The Notebook. I know, silly me, e apărut din 2004 dar eu l-am văzut abia anul acesta. Și pot spune că a intrat în top 3 al filmelor mele preferate, alături de If Only  și Love Story și că vi-l recomand cu tărie. Dacă și voi credeți, ca și mine, în iubire fără sfârșit, vi le recomand pe toate trei. Dacă m-ați întreba, nu aș ști să vă spun care e pe locul întâi sau doi sau trei :)) Sunt toate pe primul loc, în top 3. :)) Are sens? Nu prea, așa mă gândeam și eu. Sunt filmele perfecte de urmărit cu împreună partenerii voștri, eventual toate trei o dată, dacă vă plac filmele de dragoste ne-siropoase și dacă aveți și suficiente șervețele în casă. Momentele emoționante le cer aproape. Nu spun mai multe, fiindcă nu vreau să dezvălui nimic, nimic. Vă las vouă plăcerea.


Am să mai spun doar ca mă fascinează de când mă știu imaginea idilică a bătrâneilor ce se plimbă mâna în mâna duminica în Cișmigiu. Mi se pare cel mai frumos lucru de privit, faptul că, după o viață întreagă de stat împreuna, de împărțit momente fericite și triste deopotrivă, mai gasesc la bătrânețe puterea acestui simplu gest, de a merge împreună de mână prin parc. Și i-am promis iubitului meu că și noi vom ajunge așa. Ba, mai mult, spre disperarea lui, îi reamintesc acest lucru de fiecare dată când ajungem în parc și zăresc câte o nouă pereche de moșneguți, purtători de iubire fără limite, fără bariere de timp sau vârstă, după cum îmi place să cred.


Cu drag,

AnaLeave a Reply.


Cate un pic din fiecare