Nici nu am ajuns bine la jumătatea lunii mai și deja mă gândesc la wishlist-ul lunii iunie. Întrucât sunt destul de impulsivă în general și aș cumpăra absolut tot ce îmi face cu ochiul sau produse despre care citesc pareri pozitive, pe care le cumpar și care apoi zac uitate sau mă dezamăgesc, prefer să mă gândesc bine înainte de a cumpara un lucru (sau mai multe :)) dacă chiar mi-l doresc sau îmi folosește sau e doar nebunia mea. Bun, hai să și recunosc că am un buget bine stabilit și nu vreau să il cheltuiesc pe prostii.

Să incepem:

Îmi doresc foarte tare un produs pentru bucle Anian de la Triodeluxe. Am tot oscilat între Bifazicul pentru par creț și Activatorul de bucle. Le-am scris un mail celor de la Triodeluxe rugându-i să îmi explice diferențele dintre cele două produse și mi-a răspuns domnul Adrian Chiș (sper ca se scrie cu ș) care a fost foarte drăguț și mi-a detaliat efectele fiecărui produs în parte. În urma sfaturilor primite, m-am hotarât să încerc Activatorul de bucle, pentru început, dar n-am abandonat ideea testării și a Bifazicului pentru par creț. Eu am parul ondulat, dar nu am bucle definite, sunt mai degrabă niște onduleuri largi și mi-aș dori un produs care să le ajute să se increteasca mai mult și să le ofere definire. Am citit foarte multe review-uri despre ambele produse, iar fetele par destul de încântate. Sper ca va avea acelasi efect si pentru mine.

Totodată îmi doresc și tratamentul cu keratină lichidă, mulțumesc pe această cale fetelor ale căror bloguri le-am citit, care m-au învățat și cum se folosește, fiindcă da, are personalitate și face minuni doar folosind foehnul după aplicarea lui.

Al doilea lucru pe care mi-l doresc este un rimel Essence pentru volum. Mi-am cumparat luna trecută un rimel Essence pentru lungime. Habar nu am de ce mi-am cumparat pentru lungime (ba da, stiu, mi-a placut periuta!) pentru că eu am niste gene si scurte si drepte si destul de rare, deci mi-ar folosi mai mult ceva sa-mi confere volum, in loc de lungime. Imi place insa destul de tare fiindca imi separa genele destul de bine, doar ca nu confera volum. Pentru volum aplic un al doilea strat de L'Oreal Volume Million si arata foarte bine. As recomanda insa rimelul Essence celor cu gene foarte dese care isi doresc separare, la acest capitol e desavarsit! Imi plac produsele Essence in general pentru ca sunt de o calitate foarte buna in comparatie cu pretul pe care il au. Sunt accesibile, au o gama de produse foarte mare (imposibil sa nu gasesti ce iti trebuie) si mai ales nu sunt produse proaste care sa te dezamageasca. De cand am descoperit ca exista un magazin care comercializeaza produsele Essence in cartierul meu, intotdeauna exista un produs de-al lor in wishlit-ul meu. Acesta e rimelul pe care il am in prezent:
Iar acesta e cel pe care mi-l doresc:
Mai nou am descoperit Lip tint-urile de la Essence, Class of 2013. Mi se par extrem de senzuale femeile car folosesc un machiaj natural, eventual tuș de ochi si au buze roșii. În schimb ma deranjează că roșul este pretențios și se ia pe orice atingi: degete, căni, șervețel, etc. De aceea lip tint-urile vin la fix! Și cum au un preț așa frumușel, o sa mi le iau pe amândouă.

Binențeles, wishlistul crește de la o zi la alta. Am postat aici lucruri pe care musai vreau să le încerc. Voi reveni și cu haul și cu review-uri după suficient timp cât să-mi formez o părere.

Cu drag,

AnaLeave a Reply.


Cate un pic din fiecare